Lamskoteletten met pistache en citroen uit het vuistje zelf maken

Door deze lamskoteletjes snel en op heet vuur te bakken worden ze lekker knapperig. Snel even afmaken met citroen en gecrushte nootjes en happerdehap. Zie het niet als voorgerecht maar meer als borrelhap of zo. Gewoon 1 per persoon even tussendoor bij een glas wijn.

De koteletten haal je natuurlijk bij je Marokkaanse slager. In de de Clercqstraat (vanuit het centrum net over de brug aan je linkerhand) zit een goede bijvoorbeeld.

  • Personen: 4
  • Tijd: 10 min.

lamskoteletten

Bekijk het hele recept: Lamskoteletten met pistache en citroen uit het vuistje

Klassiek Belgische Champagne Truffels zelf maken

Lastig en tijdrovend recept. Maar als je volhoud heb je wel “the real deal” op het gebied van de champagne truffel. Alle vrouwen zullen uit je hand eten!

Mocht je sneller resultaat willen; kijk dan eens naar de slagroom truffels van Nina of naar mijn chocolade aardbeien.

  • Stuks: 50
  • Tijd:
    • Effectief 90
    • Koelen: 3 uur


champagne truffels

Bekijk het hele recept: Klassiek Belgische Champagne Truffels