Bizarre keuken apparatuur gevonden op Marktplaats

De inventaris van een goed uitgeruste keuken kan behoorlijk wat geld kosten. Om die reden speur ik vaak op marktplaats naar handige apparaatjes, potten en pannen, kookboeken en leuke koopjes. Eens in de zoveel tijd kom je dan van die spullen die echt niet mogen ontbreken in een keuken. Als je jezelf een beetje serieus neemt als Chef, tenminste.

Hieronder een selectie van de meest vreemde, grappige, nutteloze of onhandige keukenspullen die ik tot nog toe op marktplaats tegen kwam.

Curry Worst Snijder

Maar dit is handig! Voor het geval je heel veel Curry Worst moet snijden. Onmisbaar in elke keuken.

Curry Worst snijder.

 

Het verstelbare mes

Het verstelbare mes. Ideaal wanneer je kleine broodjes moet snijden. Stel je hem gewoon lekker klein in.

 

Messenhoudend Kunstwerk

Er is toch geen, zichzelf respecterende chef, die kan leven zonder het “Messenhoudend Kunstwerk”. Zeer stijlvol en praktisch. Makkelijk voor onderweg ook.

De Leverworsthouder

Ook zo’n last van een uitgedroogde leverworst? Hier in de oplossing. Deze prachtige Leverworst houder! “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.”

Leverpasteideksel

En als je dan toch met de dame van de leverworstbewaardoos aan het onderhandelen bent om een dubbeltje van de prijs te krijgen, kun je meteen inzetten op de deze leverpasteideksel. Heel handig, als je een deksel nodig hebt voor je leverpastei. ??????

Elektrische Kurkentrekker

Handig, voor op de camping.

Shame on you Philips!

Rode(!) keukerolhouder

Dus niet, groen of blauw of antraciet. Rood! Daar zit de meerwaarde. Dat verklaart ook de prijs. Voor niet minder dan 10 euro is hij van jou. En nog 6,75 aan verzendkosten natuurlijk, maar dat is logisch.

Voetbal bakblik

Standaard uitrusting van elke bikkelharde Tifosi. Je neemt je cakeje op een stokje makkelijk mee. Heel vak 410 zit er vol mee. Na dat lijntje en dat biertje, lekker een cakeje.

Afspoel units

Je kent het wel, je werkt in de keuken, je maakt dingen vies en dan moet je ze weer afspoelen. Dat moet toch makkelijker kunnen, denk je. Nou dat kan ook. En wel met deze 2 afspoel units. Afspoelen zal nooit meer het zelfde zijn.

Keukenluik

Ik citeer slechts: “Geeft perfecte afhaal-chinees-sfeer. ”

Uienbewaardoos

In de categorie ‘leverworsthouder’ en minstens net zo lelijk. Bovendien staat deze nog prominenter in de weg. Tadadadadahhh: de uienbewaardoos!

De Knorr soeplepel.

Op de verpakking staat dat hij gratis is, maar je weet nooit wat de gek er voor geeft.

Spuit friteuse.

Kan iemand mij uitleggen wat een spuit friteuse is? …  En kan iemand anders de seks-grap inkoppen …

De Donut maker

Zit je man bij de politie? Dan is de donut maker echt iets voor jou. Gezellig donuts maken voor de gezelligheid. Want verder heb je er echt helemaal niets aan. Hij is dan ook nog helemaal nieuw, want de vorige eigenaar had ook geen idee wat ze er mee moest.

Juicer!

Fantastisch apparaat, met slechts 1 nadeel: hij perst geen gras. En dat merk je.

 

 

Serve’s up

De pakken pakker. Ja, ja, want het oppakken van pakken was al jaren een probleem. Nou, dat probleem is dus nu opgelost.

Handsfree blikopener

Kent u dat probleem? U komt handen te kort in de keuken. Dan is hier nu de “Hands-free blikopener”. Ook handig voor in de auto.

Erotische ijsblokjes

Wie wil er nou geen lul in zijn Mochito. Wel meteen 640 stuks afnemen.

 

Toevoegingen zijn van harte welkom via de comments of email. 

4 comments to Bizarre keuken apparatuur gevonden op Marktplaats

 • Joyce

  Een spuitfriteuse wordt voor zover ik weet gebruikt om churros mee te maken :-).
  http://www.thelifestyleblog.nl/lekkere-snack-churros/

 • Ron K

  De afspoelunit staat hier helemaal verkeerd! Dit is wel degelijk een bruikbaar en zeer efficient apparaat in grootkeukens. Is ook geen afspoelunit maar een doseerunit. Geschikt voor het doseren van reinigings en desinfectiemiddelen…

 • Henk

  Inderdaad veel bizarre toestellen ! Maar het “shame on you Philips” vanwege een briljante kurkentrekker vind ik iets te kort door de bocht ! Ken verscheidene mensen met lichte reuma die dit apparaat gebruiken en die zijn er nog steeds razend enthousiast over , ikzelf trouwens ook . En ja , ik moet het eerlijk bekennen , die van marktplaats heb ik gekocht ( als reserve !). Maar voor de rest fantastische site . Maar goed dat je de informatie niet van de huishoudbeurs haalt , alhoewel de meuk die daar wegkomt vroeg of laat ook wel op marktplaats terecht komt . Ga vooral zo door ! Hartelijke groet , Henk .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>